KULINARIYA
Pomidor şorbası
22.07.2012 05:48
İçindəkilər:
- 6 ədəd pomidor
- 150 qr un
- 2 kartof
- quru nanə
- duru yağ
Hazırlanması:
Pomidorların qabığını soyun. Onları blenderdən keçirdin. 2 qaşıq unu azca duru yağda qızardın. Əzilmiş pomidorları unun üzərinə əlavə edin. 4 stəkan su tökün və qaynamağa qoyun. Kartofları soyun və qaynayan şorbaya əlavə edin. Yarım stəkan unu suda həll edin və qaynayan şorbaya əlavə edin. Hazır şorbanı blenderdən keçirdin, duz-istiot, quru nanə qatın. Süfrəyə verərkən üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir, yanına isə kvadrat formasında kəsilmiş və qızardılmış çörək qoyun.
Nuş olsun!
No comments:
Post a Comment