Sunday, July 22, 2012


KULINARIYA

Pomidor şorbası

22.07.2012 05:48
İçindəkilər:

- 6 ədəd pomidor
- 150 qr un
- 2 kartof
- quru nanə
- duru yağ

Hazırlanması:

Pomidorların qabığını soyun. Onları blenderdən keçirdin. 2 qaşıq unu azca duru yağda qızardın. Əzilmiş pomidorları unun üzərinə əlavə edin. 4 stəkan su tökün və qaynamağa qoyun. Kartofları soyun və qaynayan şorbaya əlavə edin. Yarım stəkan unu suda həll edin və qaynayan şorbaya əlavə edin. Hazır şorbanı blenderdən keçirdin, duz-istiot, quru nanə qatın. Süfrəyə verərkən üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir, yanına isə  kvadrat formasında kəsilmiş və qızardılmış çörək qoyun.
Nuş olsun!

No comments:

Post a Comment