Sunday, June 3, 2012


KULINARIYA

Kartof şorbası

02.06.2012 15:41
İçindəkilər:(4 porsiya)
- 4 kartof
- 1 soğan
- Bitki və kərə yağı
- 1 yemək/qaşığı un
- 1 litr mal əti bulyonu
- 1 stəkan krema
- duz-istiot

Hazırlanması:
Soğanı kərə yağında qızarana qədər qovurun. Sonra üzərinə un əlavə edib qovurmağa davam edin. Un və soğanlar qovrulduqdan sonra üzərinə bulyon əlavə edib soyulmuş kartofları içinə tökün. Bişdikdən sonra blenderdən keçirin, duz-istiot əlavə edin. Kremanı da tökdükdən sonra 5 dəqiqə odun üstündə qarışdırın və altını söndürün. Üzərinə təzə və ya qurudulmuş nanə səpərək isti-isti süfrəyə verin.
Nuş olsun!

No comments:

Post a Comment