Wednesday, May 30, 2012


KULINARIYA

Sarma kabab

27.05.2012 09:23
İçindəkilər:
- 500 qr can əti
- 1 y/q kərə yağı
- 1 soğan
- 4 göbələk
- 4 uzun bibər
- 4 pomidor
- 2 y/q pomidor püresi

Hazırlanması:
Can ətindən əl böyüklüyündə barmaq qalınlığında parçalar kəsin. Göbələk və soğanı kərə yağında qovuraraq ət parçalarının içinə qoyun və rulet kimi bukun. Sonra sıra ilə şişə birinci sarılmış əti, sonra bibəri, sonra isə pomidoru keçirin. Manqalda közün üstündə yaxşıca qızarana kimi bişirin. Boşqaba lavaş qoyun sora pomidor, bibər və sarmanı qoyaraq pomidor püresini üzərində gəzdirin, nazık soğan halqası və sumaqla bəzəyərək isti-isti süfrəyə verin.

No comments:

Post a Comment