Sunday, May 20, 2012


KULINARIYA

Pollo Alla Krema (İtalyan mətbəxi)

19.05.2012 11:35
İçindəkilər:
- 7 y/qaşığı margarin
- 1 soğan
- 4 parça döş əti
- 3 stəkan toyuq bulyonu
- 220 qr dilimlənmiş göbələlək
- 1 stəkan krema
- keşniş, duz, istiot.
- un
- limon

Hazırlanması:
Soğanı 3 qaşıq margarinlə yumşalanadək qovurun, toyuq filesini kvadrat şəklində doğrayın və nar kimi qızarana qədər soğanla birlikdə qızardın. Bulyonu(1 stəkan), duzu, istiotu əlavə edərək 20 dəqiqə qaynadın və altını söndürün. Başqa tavada 4 qaşıq yağı əridin və göbələkləri qızardın, yağını süzün və həmən yağda 1 qaşıq unu bişirin. Bu unun üzərinə 2 stəkan bulyon və limon suyunu əlavə edib qarışdırın. Kremanı və göbələkləri də qarışdırdıqdan sonra qızarmış toyuqlarla qarışdırın. Üzərinə xırda doğranmış göyərti əlavə edərək isti-isti süfrəyə verin.

Nuş olsun!

No comments:

Post a Comment